Prova vår nya version av sajten

Integritetspolicy

I detta dokument beskrivs vår policy, vilket ansvar vi tar på oss och vilket ansvar vi avskriver oss ifrån. Detta dokument är levande och kan komma att förändras. När du skapar ett konto hos oss godkänner du denna policy.

För att kunna skapa ett konto på appen och sajten behöver du dela med dig av personliga uppgifter, så som exempelvis e-postadress och namn.

Vi kommer inte att dela med oss av dina personliga uppgifter där man kan identifiera personliga värden och data till någon annan utan ditt explicita medgivande att göra så.

De personliga uppgifter och loggade data du lämnar i appen eller på webben skyddas på anpassat sätt tekniskt, fysiskt och organisatoriskt för att säkerställa den information och de privata data du delar med dig via appen och webben.

Vi har rätten att visa annonser i gratisversionen av appen och webben.

Data och vyer som är synliga när du är en betalande kund är ej tillgängliga för dig när du inte är en betalande kund. Om du är en betalande kund som avslutar din prenumeration på den betalda delen av appen kommer du ej längre kunna komma åt de vyer och det datat som är specifikt för betalande kunder. Datat finns kvar, men är ej tillgängligt i gratisversionen av appen och webben.

Vi förbehåller oss rätten att avsluta ditt konto i händelse av att du ej uppfyller delar av detta policy-dokument eller om du motstrider någon eller några av de punkter vi beskriver i detta dokument.

Vid frågor angående detta dokument eller andra frågor som rör säkerhet, integritet eller policy i övrigt, skicka ett mail till support@doon.se